Land Rover aircoservice

De airconditioning in uw Land Rover

Dankzij de airconditioning in uw Land Rover houdt u 's zomers het hoofd heerlijk koel en zijn in de winter uw ramen snel vrij van condens dankzij de warme en droge lucht die het airconditioningsysteem door het interieur circuleert. Eveneens een belangrijk comfort- en veiligheidsverbeterend systeem. Daarom zorgt Autobedrijf van der Zweerde er graag voor dat de airconditioning in uw Land Rover altijd perfect werkt.

 

Laat uw airco onderhouden

Het jaarlijks laten controleren van uw airconditioning is belangrijk om een optimale werking veilig te stellen. Het airconditioningsysteem is gevuld met een koudemiddel waarvan per jaar zo'n 8% 'ontsnapt' uit het systeem. En met minder koudemiddel presteert een airconditioning niet maximaal. Te weinig koudemiddel kan er bovendien toe leiden dat de compressor van de airconditioning onvoldoende wordt gesmeerd en uiteindelijk kapot kan gaan. Bij een aircoservice wordt het systeem gecontroleerd op eventuele lekkages, worden alle componenten gecontroleerd op goede werking en brengen wij de hoeveelheid koudemiddel weer op peil.
 

Interieurfilter

Dit filter is erg belangrijk voor de schone lucht in het interieur van uw Land Rover. Het filtert bijvoorbeeld pollen, stof en vuil uit de lucht. Het interieurfilter moet één keer per jaar of om de 15.000 kilometer vervangen worden.

 

Neem contact op of bel direct 05 21 - 38 10 10