Onderhoud en reparatie van Land Rovers en Range Rovers

Originele onderdelen en jarenlange ervaring, dat is kwaliteit

Om kwaliteit van het reguliere onderhoud te waarborgen maakt Autobedrijf van der Zweerde uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Door onze jarenlange ervaring concluderen wij dat deze onderdelen de beste kwaliteit en levensduur garanderen. Door te werken met originele onderdelen blijft de fabrieksgarantie altijd behouden. Voor een snelle levering van deze onderdelen maken wij gebruik van het Microcat systeem. Hierin kunnen alle originele onderdelen besteld worden. 

 

De electronica in uw auto

Door de hedendaagse techniek op het gebied van electronica is het onderhoud van een Land Rover veranderd. Steeds vaker zien wij Land Rovers in onze werkplaats voor het uitlezen of up-daten van electronica. Speciaal voor dit soort onderhoud heeft Autobedrijf van der Zweerde ge├»nversteerd in een Autologic test computer. Met deze computer kunnen wij software up-daten en diagnosen stellen bij storingen. 

 

Vervangend vervoer

Als klant van Autobedrijf van der Zweerde bent u verzekerd van gratis vervangend vervoer tijdens onderhoud of reparatie aan uw Land Rover. Tevens bieden wij de mogelijkheid dat wij uw Land Rover of Range Rover ophalen en weer terug brengen. Dit allemaal geheel kostenloos. (vraag naar de voorwaarden voor transport)

 

Neem contact op of bel direct 05 21 - 38 10 10 

Momenteel zijn wij enkel op afspraak geopend in verband met het Coronavirus. Gelieve eerst telefonisch een afspraak te maken voor u langs komt!