Onderhoud en reparatie

Bij Autobedrijf van der Zweerde kunnen wij u Land Rover of Range Rover onderhouden. Denk hierbij aan uw jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK keuring (RDW erkend).

Kwaliteit en ervaring

Wij hebben inmiddels ruim 40 jaar ervaring en weten dat onderhoud op maat de beste kwaliteit en levensduur van uw Land Rover of Range Rover garanderen.

Service

Als klant bij Autobedrijf van der Zweerde bent u verzekerd van een goede service. Gratis vervangend vervoer en haal en breng service behoren tot de mogelijkheden.

Onderhoud en reparatie

Bij Autobedrijf van der Zweerde kunt u terecht voor verschillende onderhoudswerkzaamheden. Denk hierbij aan uw jaarlijkse onderhoudsbeurt en APK keuring (RDW erkend).  Daarnaast kunnen wij bij storingen ook diagnoses stellen of uw Land Rover of Range Rover voorzien van een software update. Ook kunt u bij ons terecht voor aircoservice zoals het vullen of repareren van het aircosysteem.

Wij voeren tevens diverse soorten reparaties uit. Door onze ervaring met restauraties kunt u hierbij denken aan laswerkzaamheden aan het chassis of carrosserie. Wij hebben voor deze werkzaamheden een gecertificeerd lasser in dienst.

Kwaliteit en ervaring

Om kwaliteit van het reguliere onderhoud te waarborgen maakt Autobedrijf van der Zweerde gebruik van onderhoud op maat.

Wij werken niet met vaste onderhoudspakketten maar kijken naar hoe u de auto gebruikt en passen daar de onderhouds- intervallen op aan.

Door onze jarenlange ervaring weten wij inmiddels dat onderhoud op maat de beste kwaliteit en levensduur van uw Land Rover of Range Rover garanderen.

Service

Als klant van Autobedrijf van der Zweerde kunt u 24/7 op ons rekenen. In geval van pech kunt u ten alle tijden contact opnemen met ons voor steun en advies.

Wij begrijpen als Autobedrijf van der Zweerde als geen ander het belang van passend vervangend vervoer. U kunt daarom kosteloos rekenen op een Land Rover als vervangend vervoer zodat u uw werkzaamheden kunt blijven uitvoeren terwijl wij u Land Rover of Range Rover van een onderhoudsbeurt of reparatie voorzien.

Mocht u uw Land Rover of Range Rover door omstandigheden niet zelf kunnen brengen dan kunt u in overleg ook gebruik maken van onze haal- en brengservice, wij halen uw Land Rover of Range Rover dan bij u op voor onderhoud of reparatie.

 

Back to top