Het team

Hallo ik ben Bert van der Zweerde. Vanaf jongs af aan is het er met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten en ben ik besmet geraakt met het Land Rover virus.

Na een technische opleiding gedaan te hebben binnen ons bedrijf ben ik door gegroeid tot eigenaar van het bedrijf samen met Hermien Nijmeijer. Tegenwoordig ben ik voornamelijk bezig met de werkplaatsplanning, occasion verkoop en klantrelaties.

Ik ben Hermien Nijmeijer. Al sinds de eerste dag van Autobedrijf van der Zweerde ben ik verantwoordelijk voor de administratie en klantrelaties.

Hallo ik ben Edwin Veening. Ik ben woonachtig in Boijl. In 2015 ben ik bij Autobedrijf van der Zweerde begonnen als stageloper en ben ik in 2017 afgestudeerd als 1ste autotechnicus. Daarna ben ik door gegroeid tot APK keurmeester.

Ook in mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met het sleutelen aan auto's en het opknappen van Oldtimers. Ik sta klaar voor onderhoud, reparatie, APK keuringen en restauratie.

Hallo ik ben Roy Mulder uit Giethoorn. Ik ben in 2017 begonnen met de opleiding autotechniek en die heb ik in 2019 afgerond. In die jaren heb ik ervaring op gedaan bij verschillende bedrijven. Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Autobedrijf van der Zweerde.

Ook in mijn vrije tijd sleutel ik regelmatig aan auto's. Daarnaast ben ik veel te vinden op het water met mijn boot. Ik sta klaar voor onderhoud en reparatie.

Hallo ik ben Freddie Stuiver. Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Autobedrijf van der Zweerde.

Hallo ik ben Damon Timmerman. Ik ben sinds 2021 werkzaam bij Autobedrijf van der Zweerde. Ik volg de opleiding tot 1ste autotechnicus. In mijn vrije tijd ben ik ook bezig met mijn eigen Land Rover Series 2!

Back to top