Het team

Hallo ik ben Bert van der Zweerde. Vanaf jongs af aan is het er met de spreekwoordelijke paplepel ingegoten en ben ik besmet geraakt met het Land Rover virus.

Na een technische opleiding gedaan te hebben binnen ons bedrijf ben ik door gegroeid tot eigenaar van het bedrijf samen met Hermien Nijmeijer. Tegenwoordig ben ik voornamelijk bezig met de werkplaatsplanning, occasion verkoop en klantrelaties.

Ik ben Hermien Nijmeijer. Al sinds de eerste dag van Autobedrijf van der Zweerde ben ik verantwoordelijk voor de administratie en klantrelaties.

Hallo Ik ben Remco Wiegman samenwonend in Wilhelminaoord.

Van jongs af aan gaat de interesse al naar techniek. Van daaruit ook al tien jaar actief in de autosport.

Ik heb 9 jaar gewerkt als monteur in de landbouwmechanisatie. Sinds januari 2020 ben ik werkzaam bij Autobedrijf van der Zweerde en ben ik uw aanspreekpunt voor reparatie en onderhoud.

Hallo ik ben Edwin Veening. Ik ben woonachtig in Boijl. In 2015 ben ik bij Autobedrijf van der Zweerde begonnen als stageloper en ben ik in 2017 afgestudeerd als 1ste autotechnicus. Daarna ben ik door gegroeid tot APK keurmeester.

Ook in mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met het sleutelen aan auto's en het opknappen van Oldtimers. Ik sta klaar voor onderhoud, reparatie, APK keuringen en restauratie.

Hallo ik ben Xavier van Hengstum. Ik ben woonachtig in Nijensleek. Sinds 2019 ben ik werkzaam bij Autobedrijf van der Zweerde.

Ik houd mijn hele leven al van de techniek van auto's en motoren. Op jonge leeftijd ben ik begonnen in de motorsport en heb besloten om technisch specialist personen auto's met international motorsport studies te gaan studeren. Ik sta klaar voor onderhoud, reparatie en restauratie.

Back to top