Motor en aandrijving

Ombouw van diesel naar benzine of aanpassen van handgeschakeld naar automaat? Het is allemaal mogelijk.

Chassis en onderstel

Het onderstel is de fundering van uw Land Rover of Range Rover. Dit kunnen wij aanpassen naar uw wensen. Meer comfort of juist meer terrein capaciteiten.

Interieur en exterieur

Uw droomkleur gecombineerd met uw droom interieur? Tijdens een restauratie is het allemaal mogelijk!

Uw Land Rover of Range Rover laten restaureren, een investering voor de toekomst.

Door onze liefde en passie voor het merk kunnen wij ons als geen ander inleven in uw dromen en wensen.
Het restaureren van een Land Rover of Range Rover is een persoonlijke aangelegenheid en verschilt dus per klant.
Wij kijken daarom graag samen met u wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Het kan hierbij gaan om een volledige of gedeeltelijke restauratie van uw Land Rover of Range Rover.

Afhankelijk van het budget en de wensen maken wij vooraf een stappenplan om uw Land Rover of Range Rover te herstellen in originele of persoonlijke staat.

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Motor en aandrijving

Tijdens een restauratie is het mogelijk om uw motor te laten reviseren of aan te passen. Denk hierbij aan het ombouwen van diesel naar benzine of andersom. Dit kan bijvoorbeeld gunstig zijn voor de wegenbelasting.

Wilt u meer prestaties uit uw huidige motor dan kan dat ook. Wij kunnen bijvoorbeeld door een aanpassing in de motorsoftware extra vermogen en koppel genereren.

De aandrijving kan uiteraard ook worden aangepast. U kunt hierbij denken aan een ombouw van handgeschakeld naar automaat. Daarnaast kunnen wij ook de tussen bak van uw Land Rover of Range Rover aanpassen. Het aanpassen van de overbrenging van de tussen bak kan zorgen voor een lager toerental, met name op de snelweg!

Chassis en onderstel

Het chassis is de basis van elke Land Rover of Range Rover. Tijdens een restauratie kunnen wij deze vervangen voor een nieuw gegalvaniseerd chassis of wij kunnen het huidige chassis galvaniseren. Galvanisatie zorgt voor een langere levensduur en geen laswerk meer in de toekomst.

Daarnaast kunnen wij het onderstel van uw Land Rover of Range Rover volledig reviseren. Denk hierbij aan het vervangen van het complete remsysteem, bussen in wielophanging, lagers en afdichtingen. Hierdoor rijdt uw auto weer als nieuw.

Tevens is het mogelijk om, met name met de schokdempers en veren, het karakter van uw Land Rover of Range Rover volledig te veranderen. Dit kan allemaal aangepast worden,  afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Interieur

Het interieur is een belangrijk onderdeel van uw Land Rover of Range Rover. U ziet en voelt dit namelijk elke dag als u in de auto rijdt. Naast optische veranderingen kunnen wij zorgen voor een verbetering van zitcomfort, bijvoorbeeld door het plaatsten van nieuwe stoelen en door geluidsisolatie.

Op de achterbank van een Defender is weinig ruimte en het zitcomfort laat over het algemeen ook wel wat te wensen over. Om het zitcomfort te verbeteren en meer ruimte te creëren kunnen wij bijvoorbeeld een achterbank plaatsen met een driepuntsgordel in het midden én geïntegreerde hoofdsteunen.
Het is daarnaast ook mogelijk om een vier persoons variant te maken met vier identieke stoelen!

Exterieur

Elke Land Rover of Range Rover heeft zijn eigen uitstraling en is daarmee uniek. Het exterieur wordt daarom persoonlijk op uw wensen afgestemd. U kunt hierbij denken aan onder andere een lierbumper, lier, roofracks, daktent of rolkooi. Wij kunnen al deze accessoires en onderdelen leveren en monteren.

Door onze jarenlange ervaring én onze liefde en passie voor het merk kunnen wij u helpen met het maken van keuzes. Wat kunt u wel doen en wat niet!

Back to top